Policijsko poročilo, dne 5. december 2017

S področja cestnega prometa poročamo o osemnajstih prometnih nesrečah. V dveh sta se dve osebi lažje poškodovali. V Celju smo 36-letnemu vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, zasegli vozilo. Zaradi kršitev javnega reda in miru smo dvema kršiteljema izdali plačilna naloga.

Viniles

Povzročitev lažje telesne poškodbe - Celje

Včeraj zjutraj sta se v metadonski ambulanti v Celju sprla dva odvisnika od prepovedanih drog. Do prepira je prišlo, ker se nista mogla dogovoriti, kdo on njiju bo prej na vrsti za metadonsko terapijo. 38-letnik, začasno stanujoč v Celju, je med prepirom, drugega odvisnika lažje poškodoval z manjšim nožem. 38-letniku smo odvzeli prostost in ga bomo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja Povzročitev lažje telesne poškodbe z nevarnim predmetom.

Poskus vloma v vozilo - Celje

Na Podjavorškovi ulici v Celju je neznanec včeraj poskušal vlomiti v osebno vozilo. V avtomobil mu ni uspelo vstopiti, je pa lastniku škodo povzročil s poškodovanjem ključavnice.

Vlom v stanovanjsko hišo – Slovenske Konjice

V Polenah, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je preiskal prostore, odnesel ni ničesar.

Komentiraj /