Policijsko poročilo, dne 12. januar 2018

Viniles

Včeraj smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali devet kaznivih dejanj, trinajst prometnih nesreč in tri kršitve javnega reda in miru. Od ostalega dogajanja smo bili obveščeni o dveh požarih in ilegalnem prehodu državne meje.

Vlom v stanovanjsko hišo - Sedraž

V Sedražu, na območju Policijske postaje Laško, smo včeraj obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi vhodna vrata. Ukradel je gotovino, zlatnino in avtomobilske ključe.

Požara – Podvin in Koprivna

V Podvinu pri Polzeli smo obravnavali požar. Zaradi kratkega stika na električni napeljavi je zagorelo v kurilnici stanovanjske hiše. Nastala je manjša materialna škoda, tuja krivda za nastanek požara je izključena.

Požar v kurilnici stanovanjske hiše smo včeraj obravnavali tudi v Koprivni, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem. Tuja krivda izključena. Do požara je najverjetneje prišlo, ker je iz peči, skozi loputo za dovod zraka, iskra preskočila na suhe trske ob peči. V požaru je nastala manjša materialna škoda.

Vlom v vozilo - Studence

V Studencah, na območju Policijske postaje Žalec, smo obravnavali vlom v vozilo za prevoz hrane. Storilec je iz vozila ukradel več posod za prevoz hrane.

Ilegalni prestop državne meje

Ob železniški progi med Mestinjem in Rogaško slatino smo včeraj izsledili dva mladoletna afganistanska državljana, ki sta v Slovenijo ilegalno vstopila. Oba sta zaprosila za azil.

Komentiraj /