Policijsko poročilo, dne 11. julij 2018

Viniles

S področja cestnega prometa danes poročamo o štirinajstih prometnih nesrečah, ki smo jih obravnavali v zadnjih 24. urah. V dveh sta se dve osebi lažje poškodovali, ostale so se končale z materialno škodo na vozilih in objektih.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali enajstkrat, od tega sedemkrat v zasebnih prostorih.

Od preostalega dogajanja izpostavljamo drzno tatvino ter dva vloma.

Drzna tatvina - Šmarje pri Jelšah

Včeraj, okoli 13. ure se je v Srebrniku, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah, zgodila drzna tatvina. O tatvini smo bili obveščeni v popoldanskih urah. Trije neznanci, dva moška in ena ženska, so peš prišli do stanovanjske hiše v Srebrniku, kjer je bila v tistem času sama doma lastnica. Medtem, ko sta jo moška zvabila od hiše pod pretvezo, da ju zanima nakladalka parkirana v bližini, je ženska odšla v hišo, pregledala prostore in iz sobe v zgornjem nadstropju ukradla gotovino. Občane opozarjamo, naj bodo v podobnih situacijah previdni.

Vlom v stanovanjsko hišo – Velenje

V Velenju smo včeraj obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi pritlična balkonska vrata in ukradel manjši trezor, v katerem so lastniki hranili gotovino in zlatnino.

Vlom v garažo - Šmarje pri Jelšah

Na Brecljevem, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah, je neznani storilec vlomil v garažo ob počitniški hišici in ukradel vrtno kosilnico.

Komentiraj /