Policijsko poročilo, dne 11. januar 2018

Včeraj so na območju Policijske uprave Celje obravnavali petnajst kaznivih dejanj.

Viniles

S področja cestnega prometa poročamo o devetih prometnih nesrečah, eni s hudimi telesnimi poškodbami, dvema z lažjimi in šestimi z materialno škodo.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami se je zgodila včeraj, okoli 12.30 ure, izven naselja Vojnik. 59-letni voznik je vozil iz smeri Vojnika proti rankolovem. V blagem levem ovinku izven naselja Vojnik, je zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo trčil v osebno vozilo, ki je vozilo pred njim. 59-letni voznik je s sprednjim desnim delom vozila trčil v zadnji del vozila, ki ga je vozil 36-letni voznik. V vozilu 36-letnika je bil zadaj levo, v otroškem sedežu, pravilno nameščen in pripet še ne pet mesečni otrok, ki se je v trčenju hudo poškodoval.

Nadaljujemo s podatki o vlomu v osebno vozilo v Vuzenici. Storilec ni iz vozila ničesar ukradel, lastniku je stroške povzročil z razbitjem stekla na sprednjih desnih vratih.

Na območju Policijske postaje Slovenske Konjice smo obravnavali vlom v skladiščne prostore osnovne šole, od koder je storilec ukradel dobrih 1.000 litrov kurilnega olja.

V Jazbinah, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah, smo obravnavali požar. Zagorelo je v komori za odpadni prah, ki je nameščena ob objektu podjetja.

Komentiraj /