Policijsko poročilo, dne 10. julij 2018

Policijska uprava Celje poroča..

Viniles

S področja cestnega prometa poročamo o dvajsetih prometnih nesrečah. V treh so se tri osebe lažje poškodovale, ostale so se končale z materialno škodo na vozilih in objektih.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali desetkrat, od tega šestkrat v javnih prostorih.

Od dogajanja s področja kriminalitete izpostavljamo tatvini, drzno tatvino dva vloma in poškodovanje tuje stvari.

Tatvina goriva in pnevmatike – Celje

Včeraj zjutraj smo bili obveščeni, da je neznani storilec iz rezervoarja tovornega vozila parkiranega na avtocestnem počivališču Lopata, ukradel dobrih 350 litrov goriva, z vozila pa še rezervno pnevmatiko s platiščem.

Tatvina osmih pnevmatik - Celje

Iz dveh novih osebnih vozil, parkiranih na parkirišču avto hiše v Celju, je neznani storilec ukradel vsa platišča s pnevmatikami.

Drzna tatvina - Tepanje

Na avtocestnem počivališču Tepanje smo včeraj obravnavali drzno tatvino. Državljanka Romunije nas je obvestila, da so njenemu sopotniku, medtem ko je počival, neznanci iz vozila ukradli denarnico z gotovino in dokumenti.

Vlom v osebno vozilo - Celje

Na Pohorski ulici v Celju smo obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je iz prtljažnega dela ukradel kovček z orodjem.

Poškodovanje tuje stvari – Velenje

V Velenju, na Šaleški cesti, so neznani storilci med vikendom poškodovali osebno vozilo. Na vozilu so razbili luč, vidne pa so bile tudi sledi hoje po pokrovu motorja in strehi.

Vlom v počitniško hišico - Jazbina

V Jazbini, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, smo obravnavali vlom v počitniško hišico. Storilec je ukradel akumulator in plinsko jeklenko.

Komentiraj /