Policijsko poročilo, dne 9. marec 2018

Viniles

Včeraj smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali šestnajst prometnih nesreč. Dve z lažjimi poškodbami udeleženih in štirinajst z materialno škodo na vozilih in objektih. Dvema voznikoma, ki nista izpolnjevala pogojev za vožnjo, smo zasegli vozili.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali sedemkrat. Petkrat v javnih in dvakrat v zasebnih prostorih. Enega kršitelja smo pridržali.

V nadaljevanju o podrobnostih:

Zasega osebnih vozil – Gotovlje, Dramlje

V jutranjih urah smo v Gotovljah zasegli osebno vozilo 24-letnemu vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja smo vozilo v večernih urah zasegli tudi v bližini avtocestnega izvoza Dramlje in to 29-letnemu vozniku.

Nesreči pri delu – Prevalje, Pristava pri Mestinju

Na Prevaljah smo včeraj obravnavali nesrečo pri delu, kjer je pri sestopanju s tovornega vozila spodrsnilo 23-letnemu vozniku. Pri padcu si je huje poškodoval nogo.

V pristavi pri Mestinju je iz kesona tovornega vozila padel 50-letni delavec in se hudo poškodoval.

Prijetje ilegalcev – Dobovec

Včeraj, nekaj pred 21. uro, so policisti na Mejnem prehodu Dobovec, pri opravljanju temeljite mejne kontrole, v prtljažnem delu srbskega tovornega vozila, našli tri tuje državljane, ki so poskušali ilegalno vstopiti v Slovenijo. Dva sta bila državljana Pakistana, stara 16 in 26 let, eden pa je bil državljan Afganistana, star 17 let. V razgovoru z njimi je bilo ugotovljeno, da so v tovorni del vozila, naložen z belo tehniko, vstopili ko je vozilo čakalo na prestop meje med Srbijo in Hrvaško. Vse tri smo sinoči vrnili hrvaškim varnostnim organom.

Komentiraj /