Policijsko poročilo, dne 9. marec 2018

Včeraj smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali šestnajst prometnih nesreč. Dve z lažjimi poškodbami udeleženih in štirinajst z materialno škodo na vozilih in objektih. Dvema voznikoma, ki nista izpolnjevala pogojev za vožnjo, smo zasegli vozili.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali sedemkrat. Petkrat v javnih in dvakrat v zasebnih prostorih. Enega kršitelja smo pridržali.

V nadaljevanju o podrobnostih:

Zasega osebnih vozil – Gotovlje, Dramlje

V jutranjih urah smo v Gotovljah zasegli osebno vozilo 24-letnemu vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja smo vozilo v večernih urah zasegli tudi v bližini avtocestnega izvoza Dramlje in to 29-letnemu vozniku.

Nesreči pri delu – Prevalje, Pristava pri Mestinju

Na Prevaljah smo včeraj obravnavali nesrečo pri delu, kjer je pri sestopanju s tovornega vozila spodrsnilo 23-letnemu vozniku. Pri padcu si je huje poškodoval nogo.

V pristavi pri Mestinju je iz kesona tovornega vozila padel 50-letni delavec in se hudo poškodoval.

Prijetje ilegalcev – Dobovec

Včeraj, nekaj pred 21. uro, so policisti na Mejnem prehodu Dobovec, pri opravljanju temeljite mejne kontrole, v prtljažnem delu srbskega tovornega vozila, našli tri tuje državljane, ki so poskušali ilegalno vstopiti v Slovenijo. Dva sta bila državljana Pakistana, stara 16 in 26 let, eden pa je bil državljan Afganistana, star 17 let. V razgovoru z njimi je bilo ugotovljeno, da so v tovorni del vozila, naložen z belo tehniko, vstopili ko je vozilo čakalo na prestop meje med Srbijo in Hrvaško. Vse tri smo sinoči vrnili hrvaškim varnostnim organom.

Komentarji (0)

  1. Velenjcan logo
    Velenjcan.si Administrator

    Hej, prijatelj/ica! Sporočamo ti, da na to temo še ni bilo podanega pisnega mnenja. Bodi prvi in oddaj komentar z izpolnitvijo spodnjega tekstovnega polja!

Komentiraj