20

POTREBUJEMO:

  • 4  Bombete
  • 0,5kg  Mleto piščančje meso
  • 120g  Kisle smetane
  • 12  Rezin mozzarele
  • Sol, poper
  • Drobnjak
  • 3  Srednje velike paradižnike
  • 1  Kumara
  • 200g  Rukole
  • 4dl  Navadni jogurt
  • 1  Jajce
  • Por

Pleskavica: Piščančje meso, sol, poper, nasekljan por, žlico kisle smetane in jajce, dobro premešamo, pokrijemo s prozorno folijo ter damo v hladilnik za 1 uro, da se sestavine dobro povežejo. Nato oblikujemo poljubno velike polpete.

Preliv: Navadni jogurt, sol, poper, žlica kisle smetane in drobnjak

Bombeto sestavimo: Preliv, rukola, paradižnik, kumare, polpet, mozzarela, preliv.


Recepte za vas pripravlja Luka Božič.