Strelski pokol v zda

Vsak idijot ima lahko pri njih strelno orozje samo zaradi dobicka... Dobro da smo evropejci svetlobna leta naprej po razmisljanju.

Komentarji (6)

 1. Avatar trpotec
  trpotec
  Objavljeno pred 4 meseci

  Veš kaj, niti ne toliko zaradi dobička. Američani imajo že od 18. stoletja pravico do posesti in nošenja orožja. Se pa v zadnjih 20ih letih kaže, da je vse več mentalno nestabilnih oseb, ki niso primerna za posest orožja. ZDA kot same pa seveda pridelajo toliko dobička z orožjem da glava boli. Največ itak oborožujejo bližnji vzhod, samo Savdski Arabiji so letos prodali za okoli 100 MILIJARD dolarjev orožja. Potem pa je tu še oboroževanje uporniških skupin, itd. itd...

 2. Avatar snake
  snake
  Objavljeno pred 4 meseci

  Amerika pac! Nikoli vec jim nihce ne bo mogel prepovedati nositi orozje. Oni se pocutijo ogrozene tudi od najblizjega soseda. Imajo neke traume in prepricanja da ga morajo imeti za obrambo. In zato pride do zlorabe le tega.

 3. Avatar fergazer
  fergazer
  Objavljeno pred 4 meseci

  ZDA se bori proti tem, da bi narodu odvzeli orožje, ampak v drugačni veri kot to predstavljajo. Če vzameš ljudstvu orožje imaš mnogo mnogo večjo kontrolo nad njimi. Problem je samo ker pač obstajajo psihopati, ki ga potem tako uporabijo.

 4. Avatar belorepec
  belorepec
  Objavljeno pred 4 meseci

  Drzava z norimi zakoni in z voditeljem ki nima tri ciste v glavi.

 5. Avatar matejko
  matejko
  Objavljeno pred 4 meseci

  Ta gospod je 64 letni Stephen Paddock, ki je živel v zaspanem mestecu Mesquite v ameriški zvezni državi Nevada. Bil je navaden človek, nekaj se mu je zgodilo. Ni imel političnih ali verskih povezav, ni bil navdušen nad orožjem. V medijih ga želijo opisati kot nekega ubogega reveža, je vse samo morilec in terorist ne! Zakaj obstajajo dvojna merila pri tako krutih dejanjih?

 6. Avatar tomaz
  tomaz
  Objavljeno pred 4 meseci

  Stephen Paddock je psihično motena oseba, terorist, gnoj od človeka... Za take osebke zapor ne bi smel obstajat. Samo smrtna kazen in nič drugega. Nič olajševalnih okoliščin, bil je pod vplivom mamil, neprišteven, pa kaj še. Na električni stol, pa prasca še bolj skurit.

Komentiraj