Nazaj Nazaj na kategorijo Razmišljanja
 • Vsebina
 • _abuh_
 • 8
 • Strelski pokol v zda   

  Vsak idijot ima lahko pri njih strelno orozje samo zaradi dobicka... Dobro da smo evropejci svetlobna leta naprej po razmisljanju.

  03.10.2017 ob 13:18:28
 • _abuh_

   421 Razprave: 9 Komentarji: 134 Član od 09.03.2017
Oddaj komentar spodaj!

komentarji (6)

Velenjcan tomaz

tomaz

  50

Objavljeno pred 14 dnevi

Stephen Paddock je psihično motena oseba, terorist, gnoj od človeka... Za take osebke zapor ne bi smel obstajat. Samo smrtna kazen in nič drugega. Nič olajševalnih okoliščin, bil je pod vplivom mamil, neprišteven, pa kaj še. Na električni stol, pa prasca še bolj skurit.


odgovori
Velenjcan matejko

matejko

  43

Objavljeno pred 14 dnevi

Ta gospod je 64 letni Stephen Paddock, ki je živel v zaspanem mestecu Mesquite v ameriški zvezni državi Nevada. Bil je navaden človek, nekaj se mu je zgodilo. Ni imel političnih ali verskih povezav, ni bil navdušen nad orožjem. V medijih ga želijo opisati kot nekega ubogega reveža, je vse samo morilec in terorist ne! Zakaj obstajajo dvojna merila pri tako krutih dejanjih?


odgovori
Velenjcan belorepec

belorepec

  480

Objavljeno pred 16 dnevi

Drzava z norimi zakoni in z voditeljem ki nima tri ciste v glavi.


odgovori
Velenjcan fergazer

fergazer

  38

Objavljeno pred 16 dnevi

ZDA se bori proti tem, da bi narodu odvzeli orožje, ampak v drugačni veri kot to predstavljajo. Če vzameš ljudstvu orožje imaš mnogo mnogo večjo kontrolo nad njimi. Problem je samo ker pač obstajajo psihopati, ki ga potem tako uporabijo.


odgovori
Velenjcan snake

snake

  467

Objavljeno pred 17 dnevi

Amerika pac! Nikoli vec jim nihce ne bo mogel prepovedati nositi orozje. Oni se pocutijo ogrozene tudi od najblizjega soseda. Imajo neke traume in prepricanja da ga morajo imeti za obrambo. In zato pride do zlorabe le tega.


odgovori
Velenjcan trpotec

trpotec

  174

Objavljeno pred 17 dnevi

Veš kaj, niti ne toliko zaradi dobička. Američani imajo že od 18. stoletja pravico do posesti in nošenja orožja. Se pa v zadnjih 20ih letih kaže, da je vse več mentalno nestabilnih oseb, ki niso primerna za posest orožja. ZDA kot same pa seveda pridelajo toliko dobička z orožjem da glava boli. Največ itak oborožujejo bližnji vzhod, samo Savdski Arabiji so letos prodali za okoli 100 MILIJARD dolarjev orožja. Potem pa je tu še oboroževanje uporniških skupin, itd. itd...


odgovori
 •  Komentiraj

  Za možnost objave komentarja se prijavite v uporabniške strani.
  Še nimate uporabniškega računa? Enostavno in hitro na slednji povezavi TUKAJ!