Število subvencioniranih najemnikov raste

Kaj mislite zakaj je število najemnikov, ki prejemajo subvencijo, v takšnem porastu? In tudi ne zgleda, da se bo karkoli ustavilo. So krive vse slabše in slabše razmere ali številčnejše priseljevanje ljudi v Velenje? Sam mislim, da je tudi dosti takih, ki gredo namensko po denar od socialne in niso prisiljeni v to zaradi takšnih ali drugačnih razmer. Če sešteješ na koncu še ostala slovenska mesta, je to kar močan udarec po proračunu - seveda iz naših žepov.

Komentarji (5)

 1. Avatar popotnik
  popotnik
  Objavljeno 14.07.2017 ob 18:15:44

  Ja maj nehajo uvažat Albance,ti privlečejo svoje velike familije in so takoj socialni problem,saj njihove žene ne delajo,eden zaposlen na slabo plačanem delavnem mestu ne more preživljati družine!

 2. Avatar paisan
  paisan
  Objavljeno 14.07.2017 ob 22:48:56

  Delno se strinjam s teboj popotnik, vendar nima veze narodnost pri tem, tudi v tujini imajo s tem težave pa je multikulturnost dosti dosti večja kot pri nas. Vem za dosti Slovencev, ki so sposobni za delo pa raje vlečejo socialno. Če si sposoben za delo in imaš možnost zaposlitve, potem ne potrebuješ socialne pomoči. Najlažje si je narediti četo treh, štirih otrok in za vsakega prejemati otroški dodatek povrh pa še socialno pomoč zase, ker si nezaposlen.

 3. Avatar jurchek
  jurchek
  Objavljeno 15.07.2017 ob 12:04:16

  Vsakdo, ki pride v Slovenijo in zaprosi za vizum ali karkoli, bi moral delat, če ne pa nazaj domov. Teh lenuhov je preveč

 4. Avatar frenk1
  frenk1
  Objavljeno 16.07.2017 ob 08:12:31

  Seveda število lenuhov raste. Vendar število norcev, ki to financirajo hitro upada. In enkrat bo potrpljenja konec. Eni bodo pomrli od žalosti, ko bodo izvedeli da se bodo morali preživljati sami.

 5. Avatar filter_
  filter_
  Objavljeno 17.07.2017 ob 10:30:13

  @claudio krivo je mislim da vse kar si prištel v vprašanje in še marsikaj v ozadju. Ta problem se bo vlekel, dokler nekje ne bo poknilo.

Komentiraj