Nazaj Nazaj na kategorijo Moje mesto
  • Vsebina
  • claudio
  • 7
Oddaj komentar spodaj!

komentarji (6)

Velenjcan filter_

filter_

  189

Objavljeno pred dvema mesecema

@claudio krivo je mislim da vse kar si prištel v vprašanje in še marsikaj v ozadju. Ta problem se bo vlekel, dokler nekje ne bo poknilo.


odgovori
Velenjcan frenk1

frenk1

  695

Objavljeno pred dvema mesecema

Seveda število lenuhov raste. Vendar število norcev, ki to financirajo hitro upada. In enkrat bo potrpljenja konec. Eni bodo pomrli od žalosti, ko bodo izvedeli da se bodo morali preživljati sami.


odgovori
Velenjcan jurchek

jurchek

  88

Objavljeno pred dvema mesecema

Vsakdo, ki pride v Slovenijo in zaprosi za vizum ali karkoli, bi moral delat, če ne pa nazaj domov. Teh lenuhov je preveč


odgovori
Velenjcan paisan

paisan

  169

Objavljeno pred dvema mesecema

Delno se strinjam s teboj popotnik, vendar nima veze narodnost pri tem, tudi v tujini imajo s tem težave pa je multikulturnost dosti dosti večja kot pri nas. Vem za dosti Slovencev, ki so sposobni za delo pa raje vlečejo socialno. Če si sposoben za delo in imaš možnost zaposlitve, potem ne potrebuješ socialne pomoči. Najlažje si je narediti četo treh, štirih otrok in za vsakega prejemati otroški dodatek povrh pa še socialno pomoč zase, ker si nezaposlen.


odgovori
Velenjcan popotnik

popotnik

  43

Objavljeno pred dvema mesecema

Ja maj nehajo uvažat Albance,ti privlečejo svoje velike familije in so takoj socialni problem,saj njihove žene ne delajo,eden zaposlen na slabo plačanem delavnem mestu ne more preživljati družine!


odgovori
  •  Komentiraj

    Za možnost objave komentarja se prijavite v uporabniške strani.
    Še nimate uporabniškega računa? Enostavno in hitro na slednji povezavi TUKAJ!