Nazaj Nazaj na kategorijo Razno
  • Vsebina
  • grunf
  • 5
Oddaj komentar spodaj!

komentarji (9)

Velenjcan cooler

cooler

  27

Objavljeno pred dvema mesecema

Za stanovanje mislim da so veliki problemi ko si enkrat priključen na ogrevalno omrežje. Jaz ogrevam zgornji del hiše, približno 70 m2, s klimo LG, celo zimo. Hiša je ogreta na 23 stopinj, dobro izolirana. Mesečni strošek je 30€. Pred montažo so pregledali stensko izolacijo, okna in stropno izolacijo in izračun je bil okoli 35€. Torej, mene nobeden več ne prepriča v drug način ogrevanja.


odgovori
Velenjcan paisan

paisan

  169

Objavljeno pred dvema mesecema

Nima veze, če je stanovanje tvoje, ker ni tvoje. Poskusi narediti to pa boš videl kako po hitrem postopku boš na žalost ostal brez stanovanja. Golazen ima lovke zakoreninjene okrog vsega in smo dobesedno sužnji na nek način, vendar nam ne zgleda tako.


odgovori
Velenjcan rokomet11

rokomet11

  184

Objavljeno pred dvema mesecema

Glavno je da smo mi zamenjali vsa okna vse rradijatorje z termostati dali števce gor da so se na blokih naredile nove fasada vse v slogu da se bo manj plačevali.Mi pa po vseh finančnih investicijah plačujemo več kot smo placevali včasih ko tega ni bilo.
Žalostno kako nas vodijo žejne okoli vode.


odgovori
Velenjcan tovaris

tovaris

  180

Objavljeno pred dvema mesecema

Mislim, da se je nekaj časa nazaj pisalo o takrat novem zakonu, kjer v primeru, da sploh ne bi uporabljal gretja, bi plačal isto ali celo več, kot če bi se cel mesec grel. Se pa strinjam, da bi se dalo ceneje greti skozi zimo.


odgovori
Velenjcan krpan

krpan

  221

Objavljeno pred dvema mesecema

Nič ne moreš proti temu, takšne kot bodo cene toliko bomo plačali, ker si to lahko privoščijo. Na tej zadnji podražitvi pa se itak ne bo nič naredilo.


odgovori
Velenjcan marinka11

marinka11

  154

Objavljeno pred dvema mesecema

Mislim, da boš vseeno nekaj prispeval komunali...nisem pa sigurna se žal ne poznam na te zadeve... Imam pa kolega, ki sploh nima televizije pa kljub temu plačuje prispevke RTV-ju...


odgovori
  •  Komentiraj

    Za možnost objave komentarja se prijavite v uporabniške strani.
    Še nimate uporabniškega računa? Enostavno in hitro na slednji povezavi TUKAJ!