elektronska cigareta

Zanima me, ali kje v Velenju prodajajo elektronske cigarete?

Komentarji (9)

 1. Avatar kerozin
  kerozin
  Objavljeno pred 22 dnevi

  ne da bi vedel, preko interneta ziher. jih pa odsvetujem ker lahk povzročijo velik večje težave kot pa navadni cigareti, zaradi teh tekocin in pare. bolezni se reče popcorn lung

 2. Avatar malaqt
  malaqt
  Objavljeno pred 22 dnevi

  Prodaja preko interneta je menda prepovedana!?
  Vsaj jaz ne najdem nobene slovenske spletne trgovine (če bi jo, bi verjetno imela e-cigareto že doma).
  Z veseljem bom prebrala kako "izpoved" koga, ki je (poskušal) kajenje uspešno ali neuspešno nadomestil z e-cigareto

 3. Avatar cooler
  cooler
  Objavljeno pred 21 dnevi

  Od tega nič... ne pomaga, dokaj neraziskani učinki in neenakomerna kvaliteta polnil. Kot je že povedal moj dedek; če se že zastrupljaš, delaj to tako kot je treba, z veseljem, na nivoju in s " kvalitetnim" strupom..

 4. Avatar primy12
  primy12
  Objavljeno pred 21 dnevi

  Kar se tiče nadomestitve slabe navade s slabo navado, kakor se že sliši, ne vodi nikamor. Če se že lotevaš prenehanja kajenja, nadomesti to z nečim dobrim, zdravim, saj samo tako slabe navade postanejo manj privlačne in jih sčasoma brez napora opustiš. To pa je moj dedek povedal :)

 5. Avatar frenk1
  frenk1
  Objavljeno pred 21 dnevi

  Po dve škatlici dnevno sem skadil. Nehal sem naenkrat. Sicer sem se res zredil, vendar ga že 30 let nisem več zakuril. Za prenehanje pač moraš imeti jajca, prav za prav JAJCA. Elektronska cigareta?? Čista potuha za ljudi brez.....

 6. Avatar tabasco
  tabasco
  Objavljeno pred 21 dnevi

  Se strinjam s Frenkijem. Tudi sam sem skadil škatlo na dan in to celih deset let. Nehal naenkrat, zdaj je že 20 let od tega in mi na misel ne pride da bi še sploh kdaj prižgal cigaret. Treba je imet dobro voljo in to je to.

 7. Avatar roddy
  roddy
  Objavljeno pred 17 dnevi

  elektronska cigareta je nadomestek za tobak. Kadilec se preusmeri s tobaka na baterijsko zadevco in si misli da je veliko dobrega naredil. Ko odkrije da je tudi to eno veliko sranje, gre nazaj k tobaku. Začaran krog!

 8. Avatar pokemon
  pokemon
  Objavljeno pred 11 dnevi

  jaz ne kadim že 26 let, niti na misel mi ne pride da bi ga prižgal. vse stvari za prenehanje kajenja se odvijajo v tvoji glavi, boš ali ne boš.

 9. Avatar joker
  joker
  Objavljeno pred 11 dnevi

  Vem kje je lahko kupiš, pokliči na 070709262.

Komentiraj